Kamarierët i sjellin faturën e kripur, turistët thërrasin policinë

0
2

Një ngjarje jo e zakontë ka ndodhur në qytetin e Ohrit, shkruan Insajderi.

Disa turistë që kishin shkuar atje për të drekuar, fatura e ushqimit u kishte ardhur e fryrë, në total 50.000 denarë apo 833 euro.

Ata kishin bërë debat me kamarierët dhe më pas kishin njoftuar policinë. Pas debatit, turistët kishin paguar 660 euro.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here