Kamioni me drogë në kufirin në Mal të Zi, policia tregon detajet: Kaloi nga Hani i Hotit

0

Policia ka reaguar për kamionin me drogë që është kapur në kufirin shqiptaro-malazez.

‘Nga veprimet e para hetimore, “të përbashkëta të kryera nga autoritetet doganore dhe policore të Malit të Zi dhe të Policisë së Shtetit, paraprakisht rezulton se kamioni ka kaluar nga pika e kalimit kufitar Hani i Hotit, Shkodër”, thuhet në njoftimin zyrtar.

Gjithashtu bëhet me dije se grupi hetimor po kryen hetimet në territorin e vendit tonë në koordinim me palën malazeze.

Policia e Shtetit-Informacion-

Në Malin e Zi është kapur një kamion, brenda të cilit, autoritetet doganore dhe policore të Malit të Zi, kanë gjetur një sasi lënde narkotike cannabis sativa.

Nga veprimet e para hetimore të përbashkëta të kryera nga autoritetet doganore dhe policore të Malit të Zi dhe të Policisë së Shtetit, paraprakisht rezulton se kamioni ka kaluar nga pika e kalimit kufitar Hani i Hotit, Shkodër.

Grupi hetimor i ngritur në Policinë e Shtetit po vazhdon kryerjen e veprimeve procedurale në territorin e vendit tonë, duke koordinuar veprimet me palën malazeze. Informacion më të detajuar do japim në përfundim të veprimeve të para hetimore.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here