Kaosi në rrjetet sociale/ Çfarë po përpiqen të na mbajnë të fshehtë?

0

Për më shumë se 6 orë “Whatsapp””Facebook” dhe “Instagram” kanë rënë në të gjithë botën. Të tre aplikacionet janë më të përdoruarat nga të gjithë si mjetet kryesore të komunikimit.

Kjo solli ëshë që aksionet e kompanisë shumëkombëshe amerikane të aplikacioneve të shemben.

Gjithsesi ka diçka që duket se na është mbajtur e fshehtë.

New York Times, raportoi se nuk është e vërtetë që rënia e rrjeteve sociale të jetë për shkak të një sulmi kibernetik.

E vërteta është se Facebook kalon një nga momentet më delikate të viteve të fundit dhe kjo rezikon jo vetëm vazhdueshmërinë e saj por edhe të aplikacioneve të tjera.

Kjo e hënë me shumë mundësi do të jetë e vështirë të harrohet për kompanitë teknologjike, për shkak të dëmit financiar, dhe duhet ta pranojmë… është e frikshme se sa njerëzimi është i varuar nga Mark Zuckerberg./CNA.al

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here