Këto janë 14 fluturimet e konfirmuara nga aeroporti i Rinasit për nesër. Kujdes! Jo të gjithë qytetarët lejohet të udhëtojnë

0
52

Aeroporti i Rinasit ka konfirmuar 14 fluturime për ditën e nesërme (17.09. 2020) me destinacion vendet di Gjermania, Austria, Italia, Serbi, Greqi, etj.

Sikurse edhe në raste të tjera aeroporti bën thirrje që të gjitha qytetarët që i është konfirmuar udhëtimi paraprakisht të komunikojnë me kompaninë ajrore, me të cilën kanë prerë fluturimin.

“Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme”.

Gjithashtu vijon të mbetet në fuqi vendimi se “lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese”.

Njoftimi i plotë:

14 Fluturimet e konfirmuara për datën 17.09.2020 ⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Enjte janë:⠀⠀

✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.

Ju faleminderit për bashkëpunimin.⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here