Kina bën një super zbulim për koronavirusin

0
5
Shkenctarëtarët në Kinë kanë zhvilluar një mini test i cili bën të mundur që brenda 15 minutave mund të nxjerrë përfundimin nëse një person është ose jo i infektuar me covid-19.
Mjafton vetëm një pikë gjaku dhe 15 minuta pritje për të parë nëse personi është ose jo i infektuar dhe në çfar grade ështe…
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

 

2
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

 

3
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

 

4
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

 

5
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

 

6
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

 

7
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor
8
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor
9
Paylaş
Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here