Kiraz vdes në ditën e saj më të lumtur, sot në “Amaneti”

0

Jaman nuk heq dorë derisa Seher ta falë. Ai arrin ta gjejë Selimin dhe e përball me Seherin. Selim përpiqet të justifikohet para Seherit, e cila është e lënduar që miku i saj ia bëri këtë. Seher i thotë Selimit mos t’i dalë më kurrë përpara. Baba Arifi këshillon Jamanin t’i kërkojë falje Seherit. Ali surprizon Kirazin dhe i shpreh dashurinë. Gjatë drekës së tyre romantike ai i propozon për martesë. Kirazin e vret i vëllai duke ia shndërruar ditën më të lumtur në një tragjedi.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here