Kryeministri falënderon trupat e ushtrisë dhe të gjithë ata që ndihmuan në zonat e përmbytura (FOTO)

0

MIRËMËNGJES 😊
dhe me krenari e mirënjohje për të gjithë trupat e Ushtrisë, Emergjencave Civile, Policisë, punonjësit e OSHEE-së, Shëndetësisë, Bujqësisë, Bashkive, në zonat e prekura nga reshjet e larta, të cilët po tregojnë ditë e natë se sa përpara ka bërë shteti shqiptar në gatishmërinë për t’i shërbyer popullit, ju uroj të gjithëve ju një ditë të mbarë“, shkruan Kryeministri Rama mëngjesin e sotëm në një postim në rrjetet sociale, ndërsa ndan edhe disa pamje nga puna që është bërë në këto zona.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here