Labinot Tahiri i revoltuar: Do nis të këndoj, kush infektohet të izolohet në shtëpi

0
7

ndustria muzikore ka qenë një ndër sektorët më të prekur nga pandemia botërore dhe artistët iu desh të anulonin koncertet përgjatë vitit që lamë pas. Kanë qenë të shumtë ata që kanë ngritur zërin për këtë problem, mes të cilëve dhe Labinot Tahiri. Së fundmi, këngëtari është shprehur kundër masave, teksa është shprehur se do të nisë sërish të këndojë dhe të mbajë koncerte.

Përmes një reagimi në rrjete sociale, Labi vë theksin tek fakti se gjatë zgjedhjeve në Kosovë, tubimet e klasës politike u mbajtën ndërsa shton se “kushdo që infektohet, le të izolohet në shtëpi.”Pa punë nuk shkon, duket të sakrifikojmë që t’iu dërgojmë në shtëpi fëmijëve të ushqehen, e t’u blejmë libra.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here