Lakra më gjigande që keni parë ndonjëherë

0

Nuk do ta besoni, por ndodh që perimet e ndryshme të kenë forma dhe madhësi përtej normales.

Bryan Calder nga Angus, Skoci ka kultivuar një  lakër me diametër prej një  metër e gjysmë.

Ai e kishte arritur këtë  kultivim të  lakrës nëpërmjet një  fare të zakonshme duke bërë që  lakra të  rritet 50 herë  më  shumë .

Lakra kishte një  peshë  të  madhe ndaj nuk mund të  transportohej pa një  karrocë .

Për Bryan kjo ishtë  një arritje e kënaqshme madje ai tha se me këtë  lakë r mund të  bënte sallatë  gjatë  dimrit dhe të  hante dhe ajo të  mos konsumohej.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here