Lëngu i qepës bën mrekulli për lëkurën dhe flokët, mësoni tani si duhet ta përdorni

0
1

Ndonjëherë, për të zgjidhur disa probleme, të vogla a të mëdha qofshin, duhet vërtetë shumë pak! Në këtë rast, vetëm një kokërr qepë…Bëhet fjalë për parandalimin e problemeve të lëkurës së fytyrës të shkaktuara nga alergjitë e pranverës apo shkaqe të tjera.

Mjafton të fusni një qepë brenda një gote të madhe me ujë dhe ta lini të mbuluar për 1 ditë. Më pas, përdorni lëngun e saj si pastrues fytyre, për të hequr grimin etj…. Me të njëjtin lëng mund të lyeni edhe flokët e ashpër apo të dëmtuar. Vetëm se, në këtë rast, duhet të lani flokët me lëngun e lëkurave të qepës.
Lëngu i qepës shpërben edhe për të larguar kolestreolin e keq prandaj mos e harroni një gotë në ditë në rast se vuani! /living.al

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here