Lule të Vetmuara/ Songyl vendos të ndahet nga Gynej

0
23

Meral merr një surprizë të pakëndshme nga Defne. Songyl vendos të ndahet nga Gynej. Cila është arsyeja? Banu kthehet përsëri dhe kërkon të flasë me Kaderin. Si do të jetë përballja nënë e bijë? Meral dhe Seher vendosin të largohen dhe të nisin një jetë të re së bashku…

Disku që i dha Mesude Nazanit nuk është disku i aksìdentit. Kemal e ka fshehur diskun e aksìdentit dhe vazhdon të shàntazhojë Nazanin. Gynej vendos ta prezantojë Songylin me prindërit e tij.  Ajo tregon para gjithë klasës se kush është nëna e Meralit. Songyl zihet me Defnen dhe mëson se a ajo e ka mësuar të vërtetë nga Gyneji.

Songyl zhgénjehet nga Gyneji dhe ndàhet nga ai. Banu i lutet Kaderit të mbajë anën e saj dhe e gënjen me dhurata. Feride dhe Toprak zihen me njëri-tjetrin por nuk mund të qëndrojnë dot larg për shumë gjatë. Toprak i këndon serenatë Ferides dhe pajtohen.  Songyl zhdùket papritur, duke futu të gjitha vajzat në merak.  Abasi përjeton shòk nga kércénimet ndërmjet telefonit.

Edhe pse vajzat duan të shpëtojnë Seherin duke paguar bòrxhin, Abasi nuk ka ndërmend të largohet nga Seher.  Meral dhe Seher arratìsen së bashku. Kader përballet sërish me djalin e ri dhe Xhenk bëhet xhelòz. Pronari i Seherit Abasi mëson se ajo është arratìsur dhe vihet në kërkim të saj. Abas rrémben Songylin për të mësuar vendndodhjen e Seherit.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here