Mbyllja e shkollës iraniane në Tiranë, Ministria e Arsimit sqaron të vërtetën

0
1

Ministria e Arsimit ka mbyllur shkollën “Saadi”, që financohej nga Irani dhe që ushtronte aktivitetin e saj prej disa vitesh në Tiranë. Por Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë sqaron në një postim në “Facebook” se shkolla është mbyllur me kërkesë të vetë subjektit.

Ministria e Arsimit ka mbyllur shkollën “Saadi”, që financohej nga Irani dhe që ushtronte aktivitetin e saj prej disa vitesh në Tiranë. Por Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë sqaron në një postim në “Facebook” se shkolla është mbyllur me kërkesë të vetë subjektit.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here