Meral në rrezik për t’u zbuluar nga Maxhidja, nesër në “Lule të vetmuara”

0

Maxhide gjen një ide për të vërtetuar nëse Meral është vërtetë mbesa e Sadriut. Maxhide dhe vajza e saj përpiqen të shkulin flokët e Meralit për të bërë analizën e ADN-së. Ndërkohë vajzat në jetimore ia kalojnë për mrekulli së bashku duke rikthyer kujtimet e tyre e duke bërë foto. Maxhide e dërgon Meralin në një parukeri për të zbatuar planin e saj. Meral fton dhe Zehrën dhe kjo e fundit sheh kur Maxhide merr disa fije floku të Meralit. Zehra mëson se Maxhide do të çojë një zarf në klinikë me flokërt e Meralit për të bërë analizën e ADN-së. Ajo thur një plan për të shpëtuar Meralin. Zehra shkul flokët e Kaderit dhe i vendos në zarf duke ia arritur kështu qëllimit./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here