Meral rikthehet në shtëpi dhe i shokon të gjithë, nesër në “Lule të vetmuara”

0
278

Komisar Ali merr në pyetje Maxhiden kur gjen ilaçin e gjumit. Kjo e fundit shtiret sikur është i saj por Aliut nuk ia hedh dot kollaj. Songyl mëson se Zehra i ka thënë Meralit të heqë qafe Kaderin. Songyl zihet ashpër me Zehrën. Meral dërgohet në burgun e grave dhe e përjeton shumë keq këtë. Ejlyl dhe Ali bashkëpunojnë për të pajtuar Songylin me Gynejin. Më në fund Songyl dhe Gynej rregullojnë marrëdhënien e tyre. Gynej i propozon Songylit të jetojnë në një shtëpi tjetër dhe ai do të punojë gjithashtu për të paguar qiranë. Meral lirohet me kusht. Ajo shkon në shtëpi dhe gjen Maxhiden dhe Harikën duke rrëmuar në sendet e saj. Meral bën sherr me to dhe Ezhderin. Ajo përballet edhe me shikimet e studentëve në shkollë të cilët i bëjnë foto e video. Ezhder është i sigurt tek plani i tij ndërsa Maxhide shqetësohet se ata mund të zbulohen./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here