Meral vendos t’i tregojë të vërtetën Kaderit, këtë javë në “Lule të vetmuara”

0
212

Serkan përpiqet ta mbajë të fshehtë sëmundjen e tij teksa përballet me një periudhë shumë të vështirë. Kader nuk mund t’ia falë Meralit atë që i bëri ndërsa kjo e fundit ndihet e injoruar. Nipi i Sadriut zhvendoset në shtëpinë e tyre dhe dyshon se Meral nuk është në të vërtetë mbesa e tij. Ai fillon të hulumtojë për të kaluarën e saj dhe zbulon të vërtetën.

Meral e gjendur në një situatë të vështirë mendon t’i tregojë të vërtetën Kaderit.

Ejlyl dhe Byshra përballen me një rrezik por Aliu është i vendosur t’i shpëtojë.

Mes Songylit dhe Gynejit nisin sherret. Debatet arrijnë deri aty sa Songyl e përzë Gynejin nga shtëpia./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here