Meshkujt të kenë kujdes, këto sjellje janë të urryera nga femrat

0
1

Këta janë llojet e burrave që gratë i shmangin:

Lloji monoton

Gratë shmangin personazhet që e mendojnë veten si më të bukurit, më të aftit dhe për të gjitha gjërat e veçanta, ndërsa të tjerët i shohin më pak të vlefshëm.

Dorështrënguar

Gratë shmangin burrat që me çdo pagesë pretendojnë se kanë harruar të sjellin portofolin ose çmenden kur paguajnë faturat e tyre. Një gjë e tillë nuk duhet të lejohet nga asnjë njeri që e mban veten.

Ai që shndërron gjithçka në grindje

Ndonjëherë grindjet janë të pashmangshme, por nëse kjo ndodh shpesh, atëherë diçka është padyshim e gabuar. Askush nuk dëshiron të jetë në një marrëdhënie që e kthen çdo bisedë në një “konfrontim politik”.

Mashkulli që urren femrat

Burra të tillë nuk e fshehin pakënaqësinë dhe negativitetin e tyre ndaj të gjithë anëtarëve femra, siç dëshmohet nga shpërthimet e tyre të shpeshta, pakënaqësia dhe komentet negative të drejtuara ndaj grave.

Na ndiqni ne: https://www.facebook.com/groups/481665645546305/

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here