Momente tronditëse/ Po kalonte rrugën me telefon në dorë, aksidentohet rëndë vajza

0
3

Britanikja “Daily Mail” ka shpërndarë pamjet e një aksidenti fatal, ku një vajzë që se kishte mendjen sepse po shikonte telefonin, i bllokon rrugën makinës dhe përfundon në kofanon e saj, e më pas në tokë.

Shoferi ka mundur ta ngadalësoje shpejtësinë nga 48 km/h para goditjes, me një shpejtësi prej 42 km/h.

Sapo kanë parë aksidentin, disa kalimtarë kanë vrapuar për ta ndihmuar vajzë e shtrirë në tokë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here