Ndërtesa më e shtrenjtë në botë do të jetë amabasada amerikane në Londër (FOTO)

0

4483D92C00000578-4907900-image-a-70_1506024506268

Shpenzimet do të arrijnë 1 miliard dollarë. Për rritje të sigurisë u desh që fillimi i ndërtimit të godinës të shtyhej.

Këto janë fotot e para të ndërtesës më të shtrenjtë që është ndërtuar ndonjëherë dhe që me shumë gjasa do të jetë Ambasada amerikane në Londër.

Për të qenë e mbrojtur  nga sulmet terroriste do të jetë e rrethuar nga uji.  Ambasada, që do të ndërtohet në zonën “Nine Elms” në Londër, do të jetë ambasada më e kushtueshme në botë.

Shpenzimet do të arrijnë 1 miliard dollarë. Për rritje të sigurisë u desh që fillimi i ndërtimit të godinës të shtyhej.

4483CAB500000578-4907900-image-a-77_1506024559478

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here