Ndërtesa që kanë mahnitur botën, rastet kur një arkitekt mund të cilësohet ‘artist’ (FOTO)

0

Art nuk mund të cilësohet vetëm piktura, e ilustruar në një telajo, por edhe projekte e ndërtesa mahnitëse.

Këto kanë zgjedhur mediat e huaja, të cilat kanë publikuar ndërtesa që duken si jashtë normales. Forma të veçanta, ngjyra të ndezura, i japin këtyre ndërtesave titullin: “të pa besueshme”.

Në morinë e këtyre ndërtesave, qëndron arkitekti i njohur Frank Behry, i cili ka dizejnuar qendrën futuristike Lou Ruvo pranë Las Vegas, Shtëpinë e Vallëzimit në Pragë dhe hotelin shumëngjyrësh Marqués De Riscal në Spanjë.

Shihni fotot e mëposhtme për të zbuluar sesa i “çmendur” mund të jetë një arkitekt.

 

 

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here