Nesër në “Lule të vetmuara”/ Ajo e hodhi nga shkallët, a do dëshmojë Kader kundër të ëmës?

0
3

Meral mendon të lërë shkollën për shkak të talljeve nga shokët dhe shoqet. Songyl, Ejlyl dhe Xhemre tronditen kur mësojnë çfarë i ka ndodhur Kaderit. Ato nxitojnë në spital të shqetësuara dhe mësojnë se Kader është në gjendje kritike. Banu jep dëshminë mbi ngjarjen dhe nuk e tregon të vërtetën. Songyl përballet me Banun dhe e akuzon për incidentin që i ndodhi Kaderit. Banu përfundon në komisariat. Meral dhe Songyl kujtojnë kohën kur ishin fëmijë. Kader vjen në vete dhe u tregon mikeshave që Banu e hodhi nga shkallët. Por ajo nuk pranon të dëshmojë kundër të ëmës edhe pas kësaj që i bëri. Banu ia hedh paq nga kjo ngjarje dhe nuk përfundon në burg. Kader rikthehet në konvikt. Banu telefonon Kaderin dhe i kërkon falje. Defne, Merve dhe Alejna bëjnë një festë me pizhama në shtëpi. Defne u bën fotografi shoqeve me fustan nate. Konvikti i jetimores përfshihet nga flakët. /revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here