Një burrë gjen foshnjën e humbur dhe ia dorëzon nënës, reagimi i ftohtë i saj nxit reagimin e rrjetit (VIDEO)

0
105

Në një video virale të TikTok me mbi 2 milionë shikime, një burrë ribashkon një grua me foshnjën e saj të humbur në një plazh të Mbretërisë së Bashkuar.

Por ajo që duhet të ishte një ndërveprim i gëzueshëm midis burrit dhe nënës doli të ishte disi e pakuptueshme dhe shumë në internet u tronditën nga reagimi i nënës ose mungesa e një reagimi nga ajo.

Siç edhe shihet, videoja tregon burrin duke ecur me një fëmijë. Sipas LADbible, burri në video është Michael Currid.

“Gjetëm një fëmijë duke u zvarritur drejt një rruge të zënë”, thotë personi që po realizon videon.

Ndërsa Currid zbret në plazh, një familje e thërret atë dhe ata gjejnë një moment për të diskutuar, ndoshta, se kujt mund t’i përkasë foshnja.

“Askush nuk e dinte se e kujt ishte foshnja”, vazhdon të thotë personi që po realizon filmimin.

Por ndërsa Currid ecën rreth plazhit me foshnjën në krahë, ai më në fund krijon kontakt me nënën.

Nëna i afrohet Currid, por ajo është në telefon, kështu që ajo e merr fëmijën e saj pa e falënderuar atë ose duke treguar ndonjë lloj reagimi emocional.

Ajo më pas godet një top futbolli dhe largohet, me foshnjën në krahë, me telefonin akoma në dorë.

“Ajo as nuk u shqetësua”, thotë zëri. “E neveritshme”.

“Çdo prind do të kishte qenë i furishëm pas rreth 30 sekondash duke u përpjekur të gjente (fëmijën e tyre)”, tha një komentues me emrin Jessica. “Unë jam vërtet aq e shqetësuar nga mungesa e emocioneve nga mamaja”.

“Pa shqetësim, pa panik, asgjë”, komentoi një tjetër me emrin Amelia.

“Kjo më shqetëson në çdo nivel”, tha një tjetër komentues.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here