Parlamenti Europian miraton projektin për internet falas

0

PE miraton projektin për internet falas

Parlamenti Evropian (PE) ka miratuar projektin i cili synon internet falas pa reklama dhe me mbrojtje të të dhënave personale për qytetarët e Bashkimit Evropian (BE).

Projektligji që njihet si “WiFi4EU” i anëtarit portugez të Socialdemokratëve Carlos Zorrinho i cili synon internet falas dhe të sigurtë në vendet anëtare të BE-së është miratuar në Asamblenë e Përgjithshme të PE-së në Strasburg me 582 vota pro dhe 98 kundër, ndërsa nëntë anëtarë kanë abstenuar.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here