Përfshihet nga fjalët masivi pyjor në Mirditë, zjarri aktiv prej disa orësh

0

Një vatër zjarri është aktivizuar në fshatin Lajthizë, Njësia Administrative Orosh, bashkia Mirditë.

 

Zjarri ka nisur që prej orës 12:00. Ndërkohë, në terren ndodhen zjarrfikësit dhe punonjësit e shërbimit pyjor, aktualisht nuk ka rrezik për zonën e banuar përreth.

Terreni i vështirë dhe erërat e forta vështirësojnë punën e zjarrfikësve.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here