Përfundon trajnimi “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, kursantët vizitojnë Turqinë

0
1

Një grup të rinjsh nga qyteti i Shkodrës, pjesëmarrës të programit trajnues, “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, vizituan për disa Turqinë.

Vizita u bë në kuadër të projektit “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, i organizuar nga shoqata “Istanbul” në partneritet me YTB (“Organizata për Turqit jashtë Shtetit dhe Komunitetet Mike”) dhe shoqatën ” Përpjekje”.

Për gjatë një jave, të rinjve na Shkodra iu dha mundësia të vizitojnë qytetet e Ҫanakalesë, Ankarasë, Bursës dhe Stambollit dhe të njihen nga afër me historinë, kulturën dhe traditat e këtij vendi mik për Shqipërinë dhe shqiptarët.

Në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, grupi i të rinjve u prit nga kryetari i YTB Abdullah Eren, të cilin e falënderuan për mundësimin e kësaj vizite dhe për mbështetjen e vazhdueshme me projekte të ndryshme për Shkodrën dhe Shqipërinë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here