Përmbledhje e lajmeve të ditës në Frekuenca, 8 shkurt! (VIDEO)

0
1

Çfarë ndodhi sot është rubrika që ju mundëson të informoheni për lajmet më kryesore të ditës.

Përmbledhja e lajmeve në formën e një edicioni përmban lajmet e aktualitetit të: Shqipërisë, Rajonit, Botës dhe Sportit.

Duke qenë se lajmet ditore janë të pafundme, është menduar të përzgjidhen vetëm 10 më kryesoret, të cilat mund ti shikoni në videon e përmbledhur më poshtë.

©Frekuenca.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here