Portreti i rolit të parë dhe i atij të fundit! Le të shohim pak transformimin e yjeve të Hollivudit përgjatë viteve

0

Kur shikojmë filma ose shfaqje televizive, zakonisht nuk i kushtojmë vëmendje se si ndryshojnë paraqitjet e aktorëve të ndryshëm me kalimin e viteve. Por koha lë gjurmët e saj tek të gjithë ne dhe ndonjëherë mund të na shndërrojë nga një rosak i shëmtuara në mjellmë, ose thjesht na lë disa rrudha në fytyrat tona.

Më poshtë do të shohim disa nga aktorët më të njohur se si dukeshin në rolet e tyre të parë dhe të fundit.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here