Prezantohet treni që do të udhëtojë me 1000 km/h

0
10

Një tren që mund të udhëtojë me shpejtësi prej 1000 km/h? Ky është projekti ambicioz i kompanisë spanjolle Zeleros, e cila ka prezantuar “trenin e së ardhmes”

Themelues dhe drejtor i kompanisë, David Pistoni thotë bëhet fjalë për një mjet transporti totalisht elektrik dhe se ky tren do të ketë zero ndotje për ambientin.

“Avancimet e mëdha teknologjike të viteve të fundit kanë lejuar që të bëhet realitet një projekt për të cilin ka 200 vite që flitet”, deklaroi Pistoni.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here