Rama: Aktivitetet kulturore, sporti, dasmat dhe funeralet vijojnë mbyllur, transporti publik edhe për pak…

0
2

Disa aktivitete do të vijojnë të jenë të mbyllura edhe pas kësaj jave. Kryeministri Edi Rama tha se pas kësaj jave hapet gjithçka përveç aktiviteteve kulturore, sportive, dasmave dhe funeraleve.

Po ashtu Rama tha se transporti publik nuk do të hapet menjëherë, por duhet të presë edhe pak.

”Kjo është java e fundit e masave kufizuese. Me përjashtim të aktiviteteve kulturore e sportive, ku do mungojnë spektatorët, dasmave e funeraleve ku nuk do të mblidhen qindra njerëz, transporti publik i mbyllur edhe për pak, si dhe plazhet që do kenë një kornizë sigurie.”- tha Rama.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here