Rama ironi nga Brukseli: Vend i bukur me premtime të bukura të pambajtura! Por ne shqiptarët nuk dorëzohemi bukur

0

Nga Brukseli, teksa ka postuar foton familjare nga Brukseli e ka pasur një mesazh të qartë.

“Vend i bukur njerëz të këndshëm fjalë të bukura foto të bukura dhe imagjinoni sa më bukur mund të ishte nëse premtimet e bukura do të pasoheshin nga një dorëzim i këndshëm… Por ne shqiptarët nuk jemi aq të mirë sa të dorëzohemi bukur! Kështu që ne do të vazhdojmë dhe do të punojmë edhe më shumë për ta bërë Shqipërinë një anëtare të mirë të BE-së”, ka shkruar Rama.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here