Rama: Rrugëtim të mbarë qeverisë së re të Kosovës e opozitës gjithashtu, me besim e shpresë se pas një periudhe jo të lehtë përpëlitjesh…

0
1

Kryeministri Edi Rama ka uruar qeverinë e re të Kosovës, e cila u votua sot me gjithëse Albin Kurti ende nuk e ka dorëzuar zyrën e kryeministrit. Në një postim në “Twitter”, Rama shpreh urimet si për qeverinë e re ashtu dhe për opozitën, siç thotë ai me besim e shpresë se pas një periudhe jo të lehtë përpëlitjesh në procesin e maturimit demokratik, do të bëjnë së bashku punë të mira për Kosovën.

“U uroj rrugëtim të mbarë qeverisë së re të Kosovës e opozitës gjithashtu, në shërbim të interesit të popullit e të shtetit të tyre, me besim e shpresë se pas një periudhe jo të lehtë përpëlitjesh në procesin e maturimit demokratik, do të bëjnë së bashku punë të mira për Kosovën ”

Rama Twitter

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here