Rastet e pedofilisë në Kosovë, 13-vjecarja rrëfen tmerrin e dhunës seksuale

0
1

Kosova nuk ka dosje të pedofilëve, pavarësisht se janë dhjetëra raste të tilla. Gjatë viteve të fundit në Kosovë janë arrestuar dhjetëra persona të dyshuar për pedofili. Mirëpo, për ta nuk ka ndonjë bazë të të dhënave si mekanizëm mbrojtës për fëmijët, siç e kanë shumë vende perëndimore.

Viktimë e dhunës seksuale është edhe një 13-vjecare e cila ka rrëfyer tmerrin që ka përjetuar nga një person 10 vjet më i madh.

Ekspertët, krijimin e këtyre dosjeve po e shohin si të domosdoshme, raporton Klan Kosova. “Më ka shtyrë në krevat dhe unë e kam shtyrë dhe atëherë kam qarë, i kam thënë “mos më prek”, ka rrëfyer tmerrin që ka përjetuar e mitura, për Klan Kosova.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here