Refugjatët sirianë që ndodhen në Turqi nisen drejt Europës

0
7

Dhjetëra migrantë të parregullt të cilët duke filluar nga mbrëmë dëshironin të kalojnë në Evropë, kanë arritur në qytetin Edirne prej ku u drejtuan drejt kufirit në këmbë.

Migrantët e parregullt në grupe, në mesin e të cilëve gjenden edhe fëmijë dhe gra, u nisën në drejtim të fshatrave të qytetit në fjalë që gjenden në afërsi të kufirit.

Lëvizshmëria e migrantëve u rrit ndjeshëm në orët e mëngjesit.

Shumë migrantë të parregullt me taksi dhe autobusë filluan të arrijnë në Edirne.

Migrantët e parregullt janë duke shkuar në kufi për të kaluar në Greqi.

Në mesin e grupeve gjenden edhe familje, si dhe foshnje dhe fëmijë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here