Revoltohen gazetarët nga Kosova, nuk iu dha kohë për pyetje: Është e padrejtë! Rama: Me mua kur të doni, por kancelarja ç’faj ju ka

0

Mbyllja e konferencës për shtyp mes kryeministrit Edi Rama dhe kancelares Angela Merkel ka sjellë revoltimin e gazetarëve nga Kosova që kishin ardhur për të ndjekur këtë event. Gazetarët nga Kosova u revoltuan dhe ngritën zërin pasi nuk iu dha mundësia për pyetje, duke e konsideruar të padrejtë. Në pamundësi të kohës, Rama i tha atyre se më të mund të flasin kur të duan, por kancelarja nuk u ka asnjë faj.

“Me mua kur të doni, por kancelarja ç’faj ju ka”, tha Rama

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here