Rrëfimi i Selinës e shtyn Demirin të marrë një vendim të papritur, këtë javë në “Kudo bashkë”

0
31

Selin pëson një incident dhe lëndon këmbën. Ajo dhe Demir sa vjen e bëhen më të afërt me njëri-tjetrin. Ndërkohë në shtëpinë e tyre po përgatitet një festë për ditëlindjen e Selinit. Sekreti i Selinit dhe Demirit është në rrezik por ata shpëtojnë falë Ibos. Demir dëgjon se Alara ka mësuar sekretet e tij dhe tani duhet të veprojë. Një rrëfim nga Selin e shtyn Demirin të marrë një vendim të papritur.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here