Sadriu kap mat Maxhiden me Ezhderin, nesër në “Lule të vetmuara”

0
410

Feride e shqetësuar qorton Ejlylin që vendos veten dhe Byshrën në rrezik. Defne kupton se në jetë nuk është e rëndësishme pasuria por shëndeti. Ezhder nuk është i bindur që Meral është mbesa e Sadriut edhe pas përgjigjes së testit. Feride kupton se diçka nuk shkon me Serkanin. Komisar Ali zhvendoset të jetojë në shtëpinë lart Feridesë. Zehra fillon ta përdorë Meralin në çdo situatë. Gynej i kërkon Songylit të zhvendosen nga shtëpia por ajo nuk pranon pasi nuk do t’i lërë vetëm Zehrën dhe motrën. Meral nën kërcënim i kërkon Sadriut që Ezhder të qëndrojë në shtëpinë e tyre. Neriman vendos t’i mbajë vajzat në konvikt. Sadriu kap Maxhiden duke puthur Ezhderin./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here