Sadriu mëson të vërtetën dhe vdes në duart e Kaderit, të hënën në “Lule të vetmuara”

0
206

Serkan shkon në shkollë me pamjen e re dhe miqtë e tij habiten pa e ditur të vërtetën. Ata nisin të dyshojnë se Serkan ka diçka por Xhemre e mohon. Ezhder kap mat Meralin duke i dhënë para personit që e ndihmoi për analizën e ADN-së. Ezhder i tregon Maxhides dhe kjo e fundit kupton se edhe Zehra e ka mashtruar ditën kur ajo çoi flokët e Meralit për analizë. Kader shkon për vizitë tek Sadriu dhe vazhdon t’i mbajë qëndrim Meralit. Zehra thotë në sy të Sadriut se Merali nuk është mbesa e tij e vërtetë por është Kaderi. Sadriu nuk e përballon dot këtë tronditje dhe ndërron jetë në duart e Kaderit. Ezhder dyshon se Kader është mbesa e vërtetë e Sadriut. Avokati njofton se Meral është trashëgimtarja e vetme e pasurisë së Sadriut./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here