Seher kërkon me çdo kusht ta bëjë të lumtur Jamanin, nesër në “Amaneti”

0

Xhanan gjen telefonin e Jamanit në tavolinë dhe kërkon të shohë në të. Seher kërkon me çdo kusht ta bëjë të lumtur Jamanin dhe pyet Zijanë. Ali dhe Dujgu duhet të shtiren si të martuar për një operacion policesk. A do mundet Ali ta bindë Dujgunë? Ndërkohë edhe Zuhal merr telefonin e Xhananit por nuk arrin ta hapë atë. Seher i mëson një lojë Jamanit dhe të dy zbulojnë më shumë për njëri-tjetrin.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here