Seher mendon se Selim i ka shpëtuar jetën, nesër në “Amaneti”

0

Seher falenderon Selimin pasi mendon se ai i ka shpëtuar jetën. Ky i fundit nuk i tregon të vërtetën. Jaman kupton që ka ndjenja ndaj Seherit dhe dëgjon këshillat e baba Arifit. Seher mëson se Ozan është në gjendje kritike për jetën. Jaman shkon të vizitojë Seherin në spital dhe kujdeset për të. Jusuf kërkon tezen dhe Jaman i premton se do t’ja sjellë atë. Ikbal viziton Seherin në spital dhe sillet sikur është bërë merak për të./revistawho

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here