Seher mëson se kush është në të vërtetë Ela, të hënën në “Amaneti”

0

Jaman mahnitet kur sheh Seherin me fustanin e nusërisë ndërsa Selim shkatërrohet. Ndërkohë Ikbalit dhe Zuhalit po i ecën çdo gjë sipas planit. Të dyja kanë thurur një plan të mirëmenduar ndaj Seherit. Jaman dhe Seher shkojnë në vilë të kapur për dore por aty Ela nuk i lë rehat. Jaman kupton që Seher ka diçka dhe i kërkon të flasë. Seher ia shpreh hapur Jamanit që nuk i pëlqen afrimiteti i tij me Elën. Jaman i thotë Seherit se Ela nuk është ish-e dashura e tij, por ortaku i tij ia ka lënë amanet. Seher ndihet e turpëruar që dyshoi tek Jamani.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here