Seher mëson të vërtetën dhe shkatërrohet, këtë javë në “Amaneti”

0

Seher zbulon të vërtetën pas kaq kohësh në vuajtje duke gjetur rastësisht dokumentat që ishin sajuar për të. Ajo nuk e pret aspak mirë faktin që Jaman e ka keqtrajtuar duke mos i besuar. Jaman ndërkohë përpiqet sërish të fitojë besimin e Seherit, por kjo e fundit i tregon se e ka shumë të vështirë pasi është e lënduar. Jaman nuk heq dorë dhe madje i bën surpriza Seherit, por ajo e ka të vështirë të harrojë të kaluarën. Çfarë do të bëjë Jaman që Seher ta falë? Mbetet ta mësojmë këtë javë me episodet e reja në TV Klan ora 14:30.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here