Nesër në “Lule të vetmuara”/ Seher ndihet fajtore, a do të dorëzohet ajo në polici?

0
6

Seher dhe Meral arratisen nga vendi i ngjarjes. Seherin e vret ndërgjegja për vrasjen ndërsa Meral përpiqet ta qetësojë duke i dhënë se ai nuk ka vdekur. Feride vendos t’ja fshehë të atit lidhjen e saj me Toprakun. Busra i tregon Ejlylit se Kemali ka rrahur Mesuden. Seher mendon të dorëohet në polici por Meral i lutet të mos e bëjë. Mesude rikthehet për të punuar në shtëpinë e Nazanit. Songyl dhe Gynej përballen me nënën e këtij të fundit. Ajo i kërkon Gynejit të rikthehet në shtëpi por ai nuk pranon pasi është i zemëruar me të atin. Songyl e bind Gynejin të kthehet në shtëpi. Emine vendos të birësojë Gylxhanin. Ejlyl përballet me Mesuden dhe i tregon që di gjithçka. Mesude sërish e mbron Kemalin edhe pse ai e rrahu. Kader vazhdon të vuajë nga Banu. Kjo e fundit tenton të godasë të bijën./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here