Seher varroset e gjallë, nesër në “Amaneti”

0
165

Ali pranon të martohet me Begumin. Kiraz, e cila ka ndjenja për të e pret e shokuar këtë lajm. Jaman si kurrë më parë ul krenarinë dhe shkon t’i kërkojë falje armikut të tij. Por tashmë është shumë vonë. Seher varroset e gjallë. A do të mundet Jaman ta shpëtojë Seherin?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here