Selin dhe Deniz fusin në kurth Edën, të hënën në “Dashuria është në ajër”

0

Deniz i bën surprizë Edës ftesat e dasmës në sy të të gjithëve. Eda habitet por për të bërë xheloz Serkanin i thotë Denizit të martohen sa më shpejt. Deniz po bashkëpunon me Selinin pasi dhe ai ka një pëlqim për Edën. Serkan dhe Xheren nuk e presin aspak mirë këtë. Eda është konfuze për planin e saj dhe Denizit por ky i fundit e bind të vazhdojnë në mënyrë që të arrijë qëllimin e tij. Serkan habitet me Edën që po martohet kaq shpejt ndërsa ajo i kujton se edhe ai e harroi atë shumë shpejt.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here