Selin kap mat Edën dhe Serkanin, nesër në “Dashuria është në ajër”

0

Serkanit i vijnë si vegime disa momente të tij me Edën. Ajfer zbulon se martesa e Edës me Denizin është mashtrim dhe i jep asaj vetëm një javë kohë për t’i dhënë fund lojës. Serkan dhe Eda takohen rastësisht në të njëjtin vend ku kanë qenë edhe më parë ndonëse Serkan mendon se po shkon për herë të parë aty. Ferit i bën një surprizë të bukur Xherenit. Pavarësisht grindjeve të tyre, Eda dhe Serkan afrohen më shumë me njëri-tjetrin teksa punojnë bashkë. Madje papritur mes tyre ndodh një puthje. Selin i kap mat dhe e prish momentin magjik.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here