Serkan diagnostikohet me një sëmundje të rëndë, nesër në “Lule të vetmuara”

0
87

Zehra shpëton Meralin duke akuzuar një prej shërbyeseve për vjedhjen e parave. Serkan dërgohet me urgjencë në spital në gjendje të rëndë. Policia gjen paratë në dhomën e shërbyeses dhe e arreston. Meral kritikon Kaderin për faktin që ajo i denoncoi. Kader i thotë se ajo nuk mund të jetonte me një faj që nuk e ka bërë dhe e prish miqësinë me Meralin. Zehra debaton ashpër me Gynejin dhe papritur i vijnë dhimbjet e lindjes. Ajo lind një vajzë. Nazan tronditet kur mëson se Serkan është diagnostikuar me një sëmundje të rëndë. Ajo shpërthen në lot dhe ia mban fshehur Serkanit të vërtetën./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here