Serkan i tregon Edës sekretin që kishte mbajtur kaq kohë, nesër në “Dashuria është në ajër”

0

Eda dhe Serkan dalin në një darkë pune dhe e shfaqin hapur që marrëdhënia e tyre nuk është aspak e mirë. Më vonë Serkan shkon tek Eda dhe vendos t’i tregojë sekretin që ka mbajtur për kaq kohë. Ai i tregon se kur u sëmur me kancer doktori i tha se nuk do të mund të bënte më fëmijë prandaj vendosi që ta largonte Edën. Serkan shprehet se Kiraz ishte një mrekulli, por sërish ai nuk mund ta marrë kujdestarinë e saj pasi ekziston risku që të sëmuret sërish dhe nuk dëshiron të lëndojë Edën dhe vajzën e tyre. Doktori e siguron Serkanin se ai është i shëndetshëm. Serkan sheh fotot e videot kur Kiraz ishte bebe dhe përlotet. Eda frikësohet pasi Kiraz zhduket papritur.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here