Shfaqja e re ‘Lord of the Rings’ zbulon botën nga një epokë tjetër

0

“Asgjë nuk është e keqe në fillim” argumenton vështrimi i fundit në serialin e ardhshëm të Amazon, The Lord of the Rings: The Rings of Power. I publikuar përmes Twitter-it, traileri i shkurtër i ri ofron një vështrim tjetër në serinë e fantazisë, i cili do të eksplorojë Epokën e Dytë të Tokës së Mesme përpara se të formohej shoqëria, të dy kullat të binin dhe mbreti të kthehej.

 

Seriali i ardhshëm i Amazon Studios sjell në ekran për herë të parë legjendat heroike të historisë fantastike të Epokës së Dytë të Tokës së Mesme. Kjo dramë epike është vendosur mijëra vjet përpara ngjarjeve të J.R.R. Hobbit-i dhe Zoti i unazave të Tolkien-it dhe do t’i kthejë shikuesit në një epokë në të cilën u krijuan fuqi të mëdha, mbretëri u ngritën në lavdi dhe u shkatërruan, heronjtë e pamundur u testuan, shpresa e varur nga fijet më të mira dhe më e madhja “the evil” që doli ndonjëherë nga pena e Tolkien kërcënoi të mbulonte gjithë botën në errësirë.

Duke filluar në një kohë paqeje relative, seriali ndjek një grup personazhesh, të njohur dhe të rinj, teksa përballen me rishfaqjen e së keqes në Tokë të Mesme. Nga thellësitë më të errëta të Maleve të Mjegullta, te pyjet madhështore të kryeqytetit të kukudhëve të Lindonit, te mbretëria e ishullit që të lë pa frymë të Númenor, deri në skajet më të largëta të hartës, këto mbretëri dhe personazhe do të gdhendin trashëgimi që jetojnë në shumë kohë pasi janë zhdukur.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here