Shijet e Pallatit Osman/ Supë me mish qengji dhe qofte(VIDEO)

0
5

Nga Pallati i Edrenesë, Shefi Ekzekutiv dhe Studiuesi i Kulturës së Gatimit, i nderuari Yunus Emre Akkorun, përgatit “Mutancana”, ashtu siç gatuhej në kuzhinat e pallatit osman.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here