U martua me vajzën 50 vjet më të re, shkarkohet kryemyftiu i Maqedonisë së Veriut

0
3

Kryemyftiu i Bashkësisë Islame në Maqedoninë e Veriut, Sulejman Rexhepi është shkarkuar 3 ditë pasi u martua në moshë të thyer me një vajzë 50 vite më të re.

Po ashtu ai tërhoqi nga Banka Islame më 9 maj 1 milionë euro pa dhënë asnjë arsyetim.

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut u mblodh sot dhe rrëzoi me 2/3 e votave të myftinjve nga posti, Sulejman Rexhepin pasi ky i fundit kishte bërë një sërë skandalesh publike.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here