Shkon afër 6 milionë numri i të infektuarve me koronavirus në të gjithë botën, mbi 365 mijë të vdekur

0
6

Koronavirusi e ka ulur ritmin e infektimit kohëve të fundit, megjithatë numri i personave me Covid-19 në të gjithë botën ka shkuar afër 6 milionë njerëz.

Saktësisht, në mbarë globin, numri i personave që infektuar me Covid-19, ka shkuar në 5 991 643 njerëz.

Numri i viktimave nga koronavirusi në mbarë globin deri tashmë ka shkuar në 365 328 individë.

Shteti me më shumë të infektuar me koronavirus në të gjithë botën është Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pasuar nga Brazili, Rusia, Spanja dhe Mbretëria e Bashkuar.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here